KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Teofilów

TEOFILÓW - ul. Rydzowa 26, tel. 42 652-32-15 / 502-394-900

(wejście od ul. Strzałkowskiego)

kierownik - p. Elżbieta Ważbińska

dyżur: czwartek 18.40 - 19.10


Plan teorii Rydzowa 2020/2021 - pobierz


Najważniejsze informacje:

W naszej filii oferujemy Państwa dzieciom możliwość nauki gry na następujących instrumentach:

  • Fortepian
  • Akordeon
  • Instrumenty smyczkowe: skrzypce, wiolonczela
  • Instrumenty dęte: flet, klarnet
  • Gitara

W pozostałych filiach naszej szkoły można podjąć naukę gry również na innych instrumentach, m.in.: gitarze basowej, perkusji, instrumentach dętych blaszanych (trąbka, puzon, waltornia), instrumentach smyczkowych (altówka, kontrabas).

W zależności od wieku dziecka kształcenie odbywa się w cyklu dziecięcym (sześcioletnim) lub młodzieżowym (czteroletnim)

Zajęcia, zarówno indywidualne (instrument) jak i grupowe (teoria, kształcenie słuchu i in.) odbywają się zasadniczo w godzinach popołudniowych

Terminy zajęć indywidualnych (zwykle dwa razy w tygodniu) ustala się z nauczycielem prowadzącym

Kwestionariusz osobowy kandydata oraz szczegółowe informacji dostępne są w zakładce "Rekrutacja".


Zapraszamy dzieci w wieku 4 - 7 lat do przedszkola muzycznego na zajęcia umuzykalniające - rytmikę.

Spotkania odbywają się w budynku naszej filii w sali nr 4 w każdą sobotę w godz. 12.30 - 13.15.

W roku szkolnym 2019/2020 na pierwsze zajęcia zapraszamy już 21 września!!!